Lesgelden en lestijden

Lesgelden

 

Lesrooster

 


Lidmaatschap
Inschrijven 

Bij de receptie van het sportcentrum kan je een lidmaatschapsformulier invullen en ondertekenen. Daarna wordt een foto genomen en je krijgt een toegangspas met een daarbij horend ledennummer. Kijk onderaan deze pagina bij bestanden voor meer info.

Wet van van Dam

Sinds 2012 is de Wet Van Dam kracht, deze wet geeft aan dat er bij een landurige overeenkomst een opzegtermijn van 1 maand geldt. Je kunt daarom je overeenkomst per maand direct opzeggen zonder verder enige financiele of andere verplichtingen.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kan per e-mail of via een speciaal opzegformulier bij de receptie, minimaal 1 maand voordat het nieuwe betalingstermijn begint. Telefonische of mondelinge opzeggingen worden NIET verwerkt in de ledenadministratie.

Vakanties en feestdagen

De hoogte van de contributie per kwartaal is berekend over 12 maanden, waarbij rekening is gehouden met 3 dagen dat het sportcentrum in de zomervakantie gesloten zal zijn i.v.m. het jaarlijks groot onderhoud, het zomerrooster en dat het sportcentrum gesloten is op nationale feestdagen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 7:30 – 22:00 uur
Zaterdag 9:00 – 16:00 uur
Zondag 9:00 – 15:00 uur
Uw huidige abonnement overzetten?

Mocht je op dit moment nog lid zijn van een andere sportschool en wil je bij Sportcentrum van Asdonck komen trainen, dan neemt Sportcentrum van Asdonck de daar nog doorlopende abonnementsgelden voor maximaal 3 maanden voor zijn rekening. Je dient dan wel voor minimaal 6 maanden een All-In abonnement bij Sportcentrum van Asdonck af te sluiten.