Fitness & Bootcamp

De rechter koppen geven diverse fitness mogelijkheden weer. Vanaf 14 jaar is er voor ieder wat wils. Fitnessen kan zowel individueel als in groepsverband. Iedereen met een Fitness- of All-In abonnement kan aan deze lessen deelnemen.

Bootcamp: “Old School” trainingen in de natuur waarbij plezier en teamspirit centraal staan om het maximale uit jezelf te halen.

CARDIO FITNESS

 

In het sportcentrum staan 28 cardiotoestellen: loopbanden, crosstrainers, steps, fietsen, roeimachines en apparaten voor de armen. Met behulp van deze cardiotoestellen kun je op een verantwoorde wijze je algemene conditie, hart- en longfunctie trainen. Deze trainingsvorm is voor praktisch iedere doelgroep geschikt, ongeacht leeftijd en niveau.

JEUGD FITNESS

Vanaf 14 jaar kan er ‘gefitnesst’ worden. Naast de reguliere begeleiding die het sportcentrum biedt, is er voor deze leeftijdsgroep nog extra begeleiding mogelijk onder leiding van Richard van Asdonck. Met name voor deze groep is het belangrijk dat er onder begeleiding getraind wordt.

Belangrijk!
Vanaf 14 jaar kan er getraind worden, als de desbetreffende persoon nog 14 jaar is mag hij slechts onder toezicht van een ouder/verzorger/meerderjarige begeleider komen trainen. Alleen wordt hij/zij NIET toegelaten tot de ftinessruimte!

BOOTCAMP/CIRCUITTRAINING

Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van de TRX, Elastic running powertraining, Bulgarian bags, Kettlebells, boomstammen, boks- en trapkussnes, stootzakken en autobanden.
Bij goed weer gebruiken wij alles wat de natuur te bieden heeft.
Bij slecht weer traint men functional training of cross fit in het sportcentrum.

STOOTZAKTRAINING/BOKSFIT

In groepsverband kun je je volledig uitleven op een stootzak.
De kickboks- en bokstechnieken worden aangevuld met spierversterkende oefeningen voor de buik en benen.
Een fantastische manier van conditietraining, waarbij het hart en de longen zeker niet gespaard worden.
Het is tevens de ideale trainingsvorm ter ondersteuning bij het afvallen.
Voor een ieder die zich een uur lang wil uitleven!

THE GOOD OLDIES

Vanaf 65+ kan men tweemaal per week mee doen aan de Good Oldies training. Het accent ligt op de hart- en longfunctie. Spierversterkende oefeningen, voor versterking van de buik- en rugspieren, completeren de training.
Plezier hebben in bewegen loopt is de rode draad. Daarom krijgen de deelnemers na de training een gratis drankje aan de balie.