Fitness & Bootcamp

In het rechter menu zie je diverse mogelijkheden om te fitnessen. Er is voor elk wat wils vanaf 14 jaar. Fitnessen kan individueel, in groepsverband of beide. Iedereen met een fitness- of All In abonnement mag aan al deze lessen deelnemen.

Bootcamp: trainen in de natuur op de “Old School” manier waarbij plezier en teamspirit centraal staan om het maximale uit jezelf te halen.

BBB FITNESS

Op vaste tijden (zie lesrooster) worden er BBB-lessen van 30 minuten gegeven. De been-, billen- en buikspieren krijgen dan speciale aandacht. De lessen zijn in groepsverband, iedereen met een fitness- of All In abonnement mag aan deze lessen deelnemen.

CARDIO FITNESS

In het sportcentrum staan 28 cardiotoestellen: loopbanden, crosstrainers, steps, fietsen, een armmachine en roeimachines. Met behulp van deze cardiotoestellen kun je op een verantwoorde manier je algemene conditie, hart- en longfunctie trainen. Deze vorm van trainen is voor praktisch iedere doelgroep geschikt, ongeacht leeftijd en niveau.

JEUGD FITNESS

Vanaf 14 jaar kan er ‘fitness’ getraind worden. Naast de reguliere begeleiding die het sportcentrum biedt, is er voor deze leeftijdsgroep nog extra begeleiding mogelijk onder leiding van Luuk van Ewijk. Met name voor deze groep is het belangrijk dat er onder begeleiding getraind wordt.

Belangrijk
Vanaf 14 jaar kan er getraind worden, als degene nog 14 jaar is mag hij alleen onder toezicht van een ouder/verzorger of meerderjarige begeleider komen trainen. Alleen zal hij NIET toegelaten worden tot de ftinessruimte.!

THE GOOD OLDIES

Vanaf 55 jaar kan je tweemaal per week trainen onder begeleiding in groepsverband. Het trainingsaccent ligt op de hart- en longfunctie. Spierversterkende oefeningen, met name oefeningen om de buik- en rugspieren te versterken, completeren de training. Plezier hebben in bewegen loopt als een rode draad door deze lessen. 

CROSS POWER CIRCUIT

De naam Cross Power Circuit geeft het al aan, bij deze trainingsvorm ligt het accent op kracht en uithoudingsvermogen, waarbij de trainingsonderdelen afwisselend in circuitvorm getraind worden. Zoals je op de foto ziet, wordt hierbij onder andere gebruikgemaakt van de power sledge, bulgarian bag, trx, tractor- en autobanden, kettlebell, bokszakken, trapkussens, de rope en het elastic koord. Cross Power Circuit vindt zowel binnen als buiten plaats. Iedereen met een fitness of All In abonnement mag hier aan deelnemen.

FUNCTIONAL TRAINING

Dit is een ideale vorm van training als ondersteuning bij het afvallen en als aanvulling voor je fitnessprogramma.

STOOTZAKTRAINING/BOKSFIT

In groepsverband kun je je helemaal uitleven op een stootzak. Kickboks- en bokstechnieken lopen als rode draad door deze les heen. Deze technieken worden afgewisseld met spierversterkende oefeningen voor de buik en benen. Het is een complete manier van conditietraining, waarbij het hart en de longen zeker niet gespaard worden. Een ideale trainingsvorm ter ondersteuning bij het afvallen.Voor een ieder die zich een uur lang wil uitleven!

BOOTCAMP

Tijdens deze training wordt onder andere gebruikgemaakt van de TRX, Bulgarian bags, Kettlebells, boomstammen, boks- en trapkussens, stootzakken, de High Intensive Rope (H.I.R.), Elastic running powertraining en autobanden samen met wat de natuur te bieden heeft.

Zondagochtend van 10.00 uur – 11.00 uur.

Let op!
Bij slecht weer gaan de lessen gewoon door, er wordt dan in het sportcentrum functional training of cross fit getraind.